The Hills.

The Hills, 2014.
Competition: innosite “winner of the week” but not overall winner 😦 ! !

This is a quick entry showing how we can adapt some existing canal space in Copenhagen. The proposal uses similar principles from my previous work. The undulating landscape stitches both sides of the canal with a slice of the hills. The landscape adopts different uses over the seasons. It also has the ability to become a standing viewing platform for specific events such music or theatre, also allowing the residents of the neighbouring apartment block to watch also, therefore activating the wider context and offering something back to its neighbours.

[click image to enlarge]

a3 booklet a3 booklet2 a3 booklet3 a3 booklet4 a3 booklet5 a3 booklet6 a3 booklet7 a3 booklet8 a3 booklet9 a3 booklet10 a3 booklet11 a3 booklet12 a3 booklet13 a3 booklet14 a3 booklet15 a3 booklet16 a3 booklet18 a3 booklet19 a3 booklet20 a3 booklet21 a3 booklet22

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s